.

Tájékoztatás a 2023-24-es pályázati támogatások alakulásáról

Tájékoztatjuk a hajléktalanellátás 2023. évi támogatásaira pályázni kívánó szervezeteket, hogy a Belügyminisztérium a pályázati támogatások céljait a hajléktalan emberek egészségügyi ellátásainak támogatásával bővítette, és ennek érdekében a támogatásra fordítható keretet 105.700.000 Ft-tal megemelte.

 

Az egészségügyi ellátás támogatására országosan, valamennyi hajléktalanellátó szervezet pályázhat, a korábbi években megszokott pályázati feltételekel.

Az egészségügyi ellátások támogatását is tartalmazó pályázati felhívás az energiaköltségek támogatásával egy pályázati felhívásban fog megjeleni. 

A Belügyminisztérium további 18.000.000 Ft-tal növelte a hajléktalanellátás regionális diszpécserszolgálatainak pályázati támogatási keretösszegét is, hogy a krízisautószolgáltatás továbbra is biztosítható maradjon.

A két pályázati felhívás (DISZP és országos pályázat) honlapunkon keresztül történő megjelentetéséről a hajléktalanellátás regionális diszpécserszolgálatain keresztül értesíteni fogjuk a hajléktalanellátó szervezeteket.

Közalapítványi Iroda

 

Ön itt van: Kezdőlap Hírek Tájékoztatás a 2023-24-es pályázati támogatások alakulásáról