.

A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2019.

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány ismét megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját. 

A konferencia időpontja: 2019. szeptember 12-13. (csütörtök - péntek)

Helyszíne: Riviéra Parkhotel (8623 Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5.)

A rendezvényre kizárólag az alábbi linken keresztül lehet regisztrálni, a jelentkezési lap kitöltésével. A jelentkezési lapot kérjük személyenként kitölteni. 

A jelentkezés határideje: 2019. augusztus 23. (péntek)

A rendezvényről az alábbi elérhetőségeken adunk felvilágosítást:

Regisztrációval kapcsolatosan: Horváth-Takács Bernadett, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-70/336-3096 és Varga Adrienn, 06-70/336-3095

A konferenciával kapcsolatos egyéb kérdésekben: Varga Adrienn, 06-70/336-3095

(A konferencia meghívójában szereplő program – tervezet, így a végleges programban változások még lehetségesek.)

Letölthető dokumentum:

Jelentkezési lap kitöltése és beküldése: http://bit.ly/jelentkezesilap_2019

Standok igénylése Konferencia 2019.

A konferencián ismét lehetőséget szeretnénk biztosítani programok, intézmények, a hajléktalan-ellátásban résztvevő szervezetek munkájának bemutatkozására. Ennek érdekében lehetőség van a hotel aulájában standok felállítására, mely alkalmas bemutatkozó anyagok, plakátok, kiadványok, könyvek terjesztésére. Amennyiben információs standot kívánnak állítani, vagy saját pulttal részt venni, kérjük, küldjék el a szervezet nevét, és a kapcsolattartó elérhetőségeit. 

A standok igénylésére leadott jelentkezést, 2019. augusztus 31-ig várjuk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Ön itt van: Kezdőlap Rendezvények Konferencia 2019