.

Beharangozó

Kedves Kollégák!

Ezúton tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2023-ban ismét megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

A konferencia programjához kapcsolódóan a Közalapítvány várja a hajléktalanellátó szervezetek téma felvetéseit, javaslatait, esetleg már kidolgozás alatt lévő előadás vagy szekcióbeszélgetés összefoglalóját/tematikáját. Továbbá a konferencián lehetőséget adunk programok, intézmények, a hajléktalan-ellátásban résztvevő szervezetek munkájának bemutatására. Ennek érdekében lehetőség van a helyszínen standok felállítására, mely alkalmas bemutatkozó anyagok, plakátok, kiadványok, könyvek terjesztésére.

A témajavaslatokat 2023. május 15. (hétfő) 16.00-ig, a standok igénylésére leadott jelentkezést, 2023. augusztus 31-ig várjuk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. - Mindkét esetben kérjük, küldjék el a szervezet nevét, és a kapcsolattartó elérhetőségeit.

A konferencia végleges programjáról a közalapítvány kuratóriuma dönt. A rendezvény meghívóját és a regisztrációs felületet várhatóan július végén tesszük közzé honlapunkon, valamint elektronikus úton is megküldjük a regionális diszpécserszolgálatok részére, akik továbbítják a hajléktalanellátó szervezetek felé.

A konferencia résztvevőinek, várhatóan 12.000 Ft/fő hozzájárulást kell fizetni, függetlenül attól, hogy a résztvevő milyen szolgáltatásokat vesz igénybe.

A konferencia tervezett

helyszíne:

Riviéra Park Hotel 8563 Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5.

időpontja:

2023. szeptember 6-7. (szerda – csütörtök)

Konferenciával kapcsolatos kérdés, egyeztetés esetén, keressék a konferencia szervezőjét:

Varga Adrienn

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mobil: +36-70-336-3095