.

Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2024

Kedves Kollégák!

Ezúton tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2024-ben ismét megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

A konferencia programjához kapcsolódóan a Közalapítvány várja a hajléktalanellátó szervezetek téma felvetéseit, javaslatait, esetleg már kidolgozás alatt lévő előadás vagy szekcióbeszélgetés összefoglalóját/tematikáját. Továbbá a konferencián lehetőséget adunk programok, intézmények, a hajléktalan-ellátásban résztvevő szervezetek munkájának bemutatására. Ennek érdekében lehetőség van a helyszínen standok felállítására, mely alkalmas bemutatkozó anyagok, plakátok, kiadványok, könyvek terjesztésére. 

A témajavaslatokat 2024. május 10. (péntek) 16.00-ig, a standok igénylésére leadott jelentkezést, 2024. augusztus 15-ig várjuk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. - Mindkét esetben kérjük, küldjék el a szervezet nevét, és a kapcsolattartó elérhetőségeit.

A konferencia végleges programjáról a közalapítvány kuratóriuma dönt. A rendezvény meghívóját és a regisztrációs felületet várhatóan július végén tesszük közzé honlapunkon, valamint elektronikus úton is megküldjük a regionális diszpécserszolgálatok részére, akik továbbítják a hajléktalanellátó szervezetek felé.

A konferencia résztvevőinek, várhatóan 12.000 vagy 15.000 Ft/fő hozzájárulást kell fizetni, attól függően, hogy a konferencia 2. napján kíván-e ebédet igénybe venni.

A konferencia tervezett

helyszíne

Riviéra Park Hotel 8563 Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5.

időpontja

2024. szeptember 4-5. (szerda – csütörtök)

Konferenciával kapcsolatos kérdés, egyeztetés esetén, keressék a konferencia szervezőit:

a szakmai programmal és a standos megjelenéssel kapcsolatos kérdésekkel:

Szám- Varga Ágnes

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

mobil: +36-70-933-8649

egyéb kérdésekkel:

Asztalos Gábor

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36-30-517-9464

 

Ön itt van: Kezdőlap Rendezvények Korábbi konferenciák Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2024