.

Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2024

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2024-ben ismét megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját. 

A konferencia időpontja: 2024. szeptember 4-5. (szerda - csütörtök)

Helyszíne: Riviéra Parkhotel (8623 Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5.)

A rendezvényre kizárólag a regisztrációs űrlapon keresztül lehet regisztrálni, a jelentkezési lap kitöltésével. A jelentkezési lapot kérjük személyenként kitölteni. 

A jelentkezés határideje: 2024. július 31. (szerda)

 A jelentkezéseket a Közalapítvány regisztrálja, és augusztus 15-ig a jelentkezési lapon megadott e-mail címen visszaigazolást küld a jelentkezők részére a jelentkezés elfogadásáról. 

A konferencián való részvétel csak visszaigazolt jelentkezés esetén lehetséges! 

Amennyiben a konferenciára való jelentkezések száma meghaladja a konferencia létszámkeretét, a Közalapítvány fenntartja magának a jogot, hogy – a minél szélesebb körű országos részvétel érdekében – meghatározza az egyazon intézményből érkező résztvevők számát. 

A regisztrációs határidőn túl érkező jelentkezéseket nem tudjuk befogadni!

A konferencián való részvételhez regisztrációs díj megfizetése szükséges, amelynek összege – az igénybe vett szolgáltatásoktól függően – a 12.000 vagy 15.000 Ft/fő. 

A regisztráció/jelentkezés elfogadásáról, valamint a regisztrációs díj megfizetésével kapcsolatos tudnivalókról a megadott e-mail címen külön levélben legkésőbb 2024. augusztus 15-ig tájékoztatunk mindenkit! 

A rendezvényről az alábbi elérhetőségeken adunk felvilágosítást:

Regisztrációval kapcsolatosan: Horváth-Takács Bernadett, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-70/336-3096 

A konferenciával kapcsolatos egyéb kérdésekben: 

Szám-Varga Ágnes, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., mobil: +36-70-933-8649

Asztalos Gábor, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., mobil: +36-30-517-9464 

(A konferencia meghívójában szereplő program – tervezet, így a végleges programban változások még lehetségesek.)

Letölthető dokumentum:

Ön itt van: Kezdőlap Rendezvények Korábbi konferenciák Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2024