.

Aktuális pályázati felhívások

Pályázat beadási határidejének hosszabbítása, 2019-2-NM kódú felhívás

Értesítjük a hajléktalan embereket ellátó szervezeteket és kollégákat, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány a Nappali melegedők meghosszabbított nyitva tartásának támogatása 2019. július 1. - december 31. közti időszakban c. pályázati felhívása esetében meghosszabbítja a pályázatok beadási határidejét.

A pályázatok legkésőbb 2020. február 3-ig nyújthatók be.

A Hajléktalanokért Közalapítvány pályázatot hirdet nappali melegedők meghosszabbított nyitva tartásának támogatására a 2019. július 1. - december 31. közti időszakban

Értesítjük a hajléktalan embereket ellátó szervezeteket és kollégákat, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2019. december 20-án közzéteszi alábbi nyílt pályázati felhívását:

Nappali melegedők meghosszabbított nyitva tartásának támogatása 2019. július 1. - december 31. közti időszakban.

A pályázati felhívás kódja: 2019-2-NM

A pályázatok benyújtásának időszaka: A pályázatok a pályázati felhívás megjelenését követően azonnal, legkésőbb 2020. január 22-ig nyújthatók be.

Letölthető dokumentumok:

Meghívásos pályázat nappali melegedők meghosszabbított nyitva tartásának támogatására 2019

A Hajléktalanokért Közalapítvány meghívásos pályázatot hirdet nappali melegedők meghosszabbított nyitva tartásának támogatására civil és egyházi szervezetek részére

Értesítjük a hajléktalan embereket ellátó szervezeteket és kollégákat, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2019. szeptember 3-án közzéteszi alábbi meghívásos pályázati felhívását:

Nappali melegedők meghosszabbított nyitva tartásának támogatása civil és egyházi szervezetek részére, 2019.

Bővebben...

Pályázati felhívás: Hajléktalan személyek ellátásának megszervezése a Közép-magyarországi régióban 2019-20

A pályázati felhívás kódja: 2019-20–KMR

A támogatás célja: Hajléktalan személyek ellátását célzó, a normatív állami támogatás által nem fedezett programok támogatása a Közép-magyarországi régióban.

A pályázati felhívás közzétételének dátuma: 2019. július 18.

A pályázatok benyújtásának időszaka: 2019. augusztus 16.

 Letölthető dokumentumok:

Adminisztratív hiba miatt a „2. sz. melléklet: A program költségvetése 2019-20-KMR” című dokumentumot a Közalapítványi Iroda javította, a letöltendő dokumentumot lecserélte. A javítás a Pályázati alapadatok nevű munkalapon történt. A hibáért elnézést kérünk!

Pályázati felhívás: Hajléktalan személyek ellátásának megszervezése a konvergencia-régiókban 2019-20

A pályázati felhívás kódja: 2019-20–KONV

A támogatás célja: Hajléktalan személyek ellátását célzó, a normatív állami támogatás által nem fedezett programok támogatása a konvergencia régiókban.

A pályázati felhívás közzétételének dátuma: 2019. július 18.

A pályázatok benyújtásának időszaka: 2019. augusztus 1. – 2019. augusztus 30.

Letölthető dokumentumok:

Adminisztratív hiba miatt a „2. sz. melléklet: A program költségvetése 2019-20-KONV” című dokumentumot a Közalapítványi Iroda javította, a letöltendő dokumentumot lecserélte. A javítás a Pályázati alapadatok nevű munkalapon történt. A hibáért elnézést kérünk!

Pályázati felhívás: Regionális diszpécserszolgálati feladatok ellátása 2019-20

A pályázati felhívás kódja: 2019-20–DISZP

A támogatás célja: Regionális diszpécserszolgálati feladatok ellátása a Közép-magyarországi és konvergencia-régiókban.

A pályázati felhívás közzétételének dátuma: 2019. július 18.

A pályázatok benyújtásának időszaka: 2019. augusztus 16.

Letölthető dokumentumok:

Felhívás a Hajléktalanokért Közalapítvány 2019-20-KMR kódú pályázati kiírásának véleményezésére

A Hajléktalanokért Közalapítvány véleményezésre közzéteszi a Közép-Magyarországi Régióra (Budapest és pest megye) vonatkozó 2019-20. évi, 2019-20-KMR kódú pályázati felhívásának tervezetét.

A pályázat több eltérést tartalmaz a tavalyi felhíváshoz képest. A változásokról összefoglalót készítettünk a „Változások összegzése” c. fájlban.

A véleményeket 2019. április 18. 12.00 óráig lehet megküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Felhívás a Hajléktalanokért Közalapítvány 2019-20-KONV kódú pályázati kiírásának véleményezésére

A Hajléktalanokért Közalapítvány véleményezésre közzéteszi a KONVERGENCIA régiókra vonatkozó 2019-20. évi, 2019-20-KONV kódú pályázati felhívásának tervezetét.

A pályázat több eltérést tartalmaz a tavalyi felhíváshoz képest. A változásokról összefoglalót készítettünk a „Változások összegzése” c. fájlban.

A véleményeket 2019. április 16. 12.00 óráig lehet megküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A Hajléktalanokért Közalapítvány nyílt pályázatot hirdet hajléktalanellátó szervezetek részére közterületen élők befogadásához és intézményi ellátásához szükséges fejlesztések támogatására

Értesítjük a hajléktalan embereket ellátó szervezeteket és kollégákat, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2018. október 31-én közzéteszi alábbi pályázati felhívását:

Közterületen élők befogadásához és intézményi ellátásához szükséges fejlesztések támogatása, 2018.

A pályázati felhívás kódja: 2018-TA (Tartalék alap)

A pályázatok benyújtásának időszaka: A pályázatok a pályázati felhívás megjelenését követően azonnal, legkésőbb 2019. január 15-ig nyújthatók be.

Letölthető dokumentumok:

A Hajléktalanokért Közalapítvány meghívásos pályázatot hirdet nappali melegedők meghosszabbított nyitva tartásának támogatására civil és egyházi szervezetek részére

Értesítjük a hajléktalan embereket ellátó szervezeteket és kollégákat, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2018. október 31-én közzéteszi alábbi meghívásos pályázati felhívását:

Nappali melegedők meghosszabbított nyitva tartásának támogatása civil és egyházi szervezetek részére, 2018.

A pályázat benyújtására meghívott szervezetek köre: Mindazon civil vagy egyházi szervezetek, amelyek szolgáltatói nyilvántartásba jogerősen bejegyzettek, valamint finanszírozási befogadással rendelkeznek, és hajléktalan személyek nappali melegedőjét tartanak fenn vagy működtetnek.

A pályázat benyújtására történő meghívás módjai:

  • a Közalapítvány honlapján a pályázati felhívás közzététele nappali melegedőt fenntartó vagy működtető civil és egyházi szervezetek részére,
  • meghívás a hajléktalanellátás regionális diszpécserszolgálatain keresztül, nappali melegedőt fenntartó vagy működtető civil és egyházi szervezetek részére,
  • a Közalapítvány meghívót küld e-mailen keresztül, a szolgáltatói nyilvántartás alapján, nappali melegedőt fenntartó vagy működtető civil és egyházi szervezetek részére.

A pályázati felhívás kódja: 2018-NM

A pályázatok benyújtásának időszaka: A pályázatok a pályázati felhívás megjelenését követően azonnal, legkésőbb 2018. november 30-ig nyújthatók be.

Letölthető dokumentumok:

Ön itt van: Kezdőlap Pályázatok Aktuális pályázati felhívások