.

Aktuális pályázati felhívások

Felhívás a Hajléktalanokért Közalapítvány 2019-20-KMR kódú pályázati kiírásának véleményezésére

A Hajléktalanokért Közalapítvány véleményezésre közzéteszi a Közép-Magyarországi Régióra (Budapest és pest megye) vonatkozó 2019-20. évi, 2019-20-KMR kódú pályázati felhívásának tervezetét.

A pályázat több eltérést tartalmaz a tavalyi felhíváshoz képest. A változásokról összefoglalót készítettünk a „Változások összegzése” c. fájlban.

A véleményeket 2019. április 18. 12.00 óráig lehet megküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Felhívás a Hajléktalanokért Közalapítvány 2019-20-KONV kódú pályázati kiírásának véleményezésére

A Hajléktalanokért Közalapítvány véleményezésre közzéteszi a KONVERGENCIA régiókra vonatkozó 2019-20. évi, 2019-20-KONV kódú pályázati felhívásának tervezetét.

A pályázat több eltérést tartalmaz a tavalyi felhíváshoz képest. A változásokról összefoglalót készítettünk a „Változások összegzése” c. fájlban.

A véleményeket 2019. április 16. 12.00 óráig lehet megküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A Hajléktalanokért Közalapítvány nyílt pályázatot hirdet hajléktalanellátó szervezetek részére közterületen élők befogadásához és intézményi ellátásához szükséges fejlesztések támogatására

Értesítjük a hajléktalan embereket ellátó szervezeteket és kollégákat, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2018. október 31-én közzéteszi alábbi pályázati felhívását:

Közterületen élők befogadásához és intézményi ellátásához szükséges fejlesztések támogatása, 2018.

A pályázati felhívás kódja: 2018-TA (Tartalék alap)

A pályázatok benyújtásának időszaka: A pályázatok a pályázati felhívás megjelenését követően azonnal, legkésőbb 2019. január 15-ig nyújthatók be.

Letölthető dokumentumok:

A Hajléktalanokért Közalapítvány meghívásos pályázatot hirdet nappali melegedők meghosszabbított nyitva tartásának támogatására civil és egyházi szervezetek részére

Értesítjük a hajléktalan embereket ellátó szervezeteket és kollégákat, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2018. október 31-én közzéteszi alábbi meghívásos pályázati felhívását:

Nappali melegedők meghosszabbított nyitva tartásának támogatása civil és egyházi szervezetek részére, 2018.

A pályázat benyújtására meghívott szervezetek köre: Mindazon civil vagy egyházi szervezetek, amelyek szolgáltatói nyilvántartásba jogerősen bejegyzettek, valamint finanszírozási befogadással rendelkeznek, és hajléktalan személyek nappali melegedőjét tartanak fenn vagy működtetnek.

A pályázat benyújtására történő meghívás módjai:

  • a Közalapítvány honlapján a pályázati felhívás közzététele nappali melegedőt fenntartó vagy működtető civil és egyházi szervezetek részére,
  • meghívás a hajléktalanellátás regionális diszpécserszolgálatain keresztül, nappali melegedőt fenntartó vagy működtető civil és egyházi szervezetek részére,
  • a Közalapítvány meghívót küld e-mailen keresztül, a szolgáltatói nyilvántartás alapján, nappali melegedőt fenntartó vagy működtető civil és egyházi szervezetek részére.

A pályázati felhívás kódja: 2018-NM

A pályázatok benyújtásának időszaka: A pályázatok a pályázati felhívás megjelenését követően azonnal, legkésőbb 2018. november 30-ig nyújthatók be.

Letölthető dokumentumok:

Regionális diszpécserszolgálati feladatok ellátása 2018-19

A pályázati felhívás kódja: 2018-19–DISZP

 

A támogatás célja: Regionális diszpécserszolgálati feladatok ellátása a Közép-magyarországi és konvergencia-régiókban.

A pályázati felhívás közzétételének dátuma: 2018. január 23.

A pályázatok benyújtásának időszaka: 2018. február 5. – 2018. március 14.

 

Letölthető dokumentumok:

 

Hajléktalan személyek ellátásának megszervezése a konvergencia-régiókban 2018-19

A pályázati felhívás kódja: 2018-19–KONV

 

A támogatás célja: Hajléktalan személyek ellátását célzó, a normatív állami támogatás által nem fedezett programok támogatása a konvergencia régiókban.

A pályázati felhívás közzétételének dátuma: 2018. január 23.

A pályázatok benyújtásának időszaka: 2018. február 5. – 2018. március 14.

 

Letölthető dokumentumok:

Hajléktalan személyek ellátásának megszervezése a Közép-magyarországi régióban 2018-19

A pályázati felhívás kódja: 2018-19–KMR

 

A támogatás célja: Hajléktalan személyek ellátását célzó, a normatív állami támogatás által nem fedezett programok támogatása a Közép-magyarországi régióban.

A pályázati felhívás közzétételének dátuma: 2018. január 23.

A pályázatok benyújtásának időszaka: 2018. március 30. – 2018. április 30.

 

Letölthető dokumentumok:

Ön itt van: Kezdőlap Pályázatok Aktuális pályázati felhívások