.

Konferenciák

Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2024

Kedves Kollégák!

Ezúton tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2024-ben ismét megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

Bővebben: Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2024

A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2023.

A Hajléktalanokért Közalapítvány idén ismét megrendezte a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját 2023. szeptember 6 – 7. között Balatonföldváron.

Minden előadónak, szekcióvezetőnek, és résztvevőnek ezúton is köszönjük az aktív közreműködést!

A Hajléktalanellátás Országos Konferencia 2023-as programjának letölthető Power Point prezentációi, valamint az előadásokról készült videók itt érhetőek el:

Bővebben: A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2023.

Beharangozó

Kedves Kollégák!

Ezúton tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2023-ban ismét megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

Bővebben: Beharangozó

Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2022.

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány, 2022-ben ismét megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

A konferencián lehetőséget adunk programok, intézmények, a hajléktalan-ellátásban résztvevő szervezetek munkájának bemutatására. Ennek érdekében lehetőség van a helyszínen standok felállítására, mely alkalmas bemutatkozó anyagok, plakátok, kiadványok, könyvek terjesztésére.

Bővebben: Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2022.

Korábbi konferenciák

Korábbi konferenciák letölthető anyagai: 

Ön itt van: Kezdőlap Rendezvények Korábbi konferenciák