.

Tájékoztató a programidőszak hosszabbítására irányuló támogatói okiratok módosításainak korlátairól a 2023-24-ORSZ/beruházási, egészségügyi és a 2023-24-DISZP programok esetében

A Hajléktalanokért Közalapítvány (HKA) Közalapítványi Irodája tájékoztatja a 2023-24-ORSZ kódjelű, beruházási, egészségügyi és a 2023-24-DISZP programok Kedvezményezettjeit, hogy most folyó, 2023-24-es pályázati évben a HKA saját hatáskörben korlátozottan tud eljárni a támogatói okiratok módosításainál, ha azok a programidőszak hosszabbítására irányulnak. A HKA szaktárcával kötött szerződése ugyanis megköti a támogatások pénzügyi felhasználásának utolsó dátumát, amely a energiahatékonysági fejlesztések (erre irányuló beruházások, felújítások), az egészségügyi programok, ill. diszpécser programok esetében maximum 2024. augusztus 15. lehet.

A HKA akkor tud saját hatáskörben eljárni a támogatói okiratok határidő-módosításainál, ha a szakmai megvalósítás módosított dátuma legfeljebb 2024. július 31., a pénzügyi teljesítés módosított dátuma legfeljebb 2024. augusztus 15 lesz.

Amennyiben valamely Kedvezményezett úgy látja, hogy programja megvalósításhoz a fenti időpontokon túlnyúló hosszabbításra lesz szüksége, akkor haladéktalanul jelezze a HKA felé, mivel ez esetben a HKA-nak is szerződésmódosítást kell kérnie a támogató Belügyminisztériumtól (BM). A HKA-BM közötti szerződésmódosítás megérkezéséig a Közalapítvány Iroda nem tudja a támogatói okiratokat a fenti határidőkön túl módosítani.

A szerződésmódosítási kérelmek benyújthatók az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2024. február 1.

Közalapítványi Iroda

 

Ön itt van: Kezdőlap Pályázatok Pályázati hírek Tájékoztató a programidőszak hosszabbítására irányuló támogatói okiratok módosításainak korlátairól a 2023-24-ORSZ/beruházási, egészségügyi és a 2023-24-DISZP programok esetében